Ergernissen: Ongewenst mensen aan je deur.

Hoe voorkom je vervelende mensen aan je deur?

 

Ben jij op zoek naar een manier om vervelende mensen aan je deur te mijden, dan is een colportage sticker de oplossing.

Je kent het wel: Je zit na een lange dag werk eindelijk rustig op de bank, gaat de deurbel. Zodra je de deur opendoet staat daar een verkoper die je ‘de perfecte deal’ aan probeert te smeren. Dit is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. De top 5 dingen waar mensen zich aan ergeren aan de deur zijn:

 

  1. Verkopers
  2. Geloofsovertuigers
  3. Ongewenste reclame
  4. Huis aan huis bladen
  5. Collectanten

 

Daarnaast is het ook nog eens lastig om precies aan te geven wat wel en niet mag aan jouw deur. Immers sommige mensen ontvangen liever geen verkopers aan de deur, maar hebben geen problemen met collectanten. Dit terwijl anderen liever helemaal niemand aan de deur willen hebben. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om dit te voorkomen: een colportage sticker. Met een colportage sticker kan je eenvoudig in één oogopslag aangeven wat wel en niet gewenst is aan jouw deur, waardoor deze partijen direct weten waar ze aan toe zijn.

 

Wat is een colportage sticker?

 

Misschien zegt de naam colportage sticker je wat minder, maar je hebt ze ongetwijfeld wel een keer gezien. Het zijn namelijk de stickers die mensen op hun deuren en brievenbussen plakken om aan te geven wat ze wel en niet willen. De colportage sticker komt in verschillende maten, vormen en kleuren, zodat je altijd een passende hebt. De dingen die het meest aangegeven worden op een colportage sticker zijn duidelijke berichten. Zo staat er vaak een grote Nee of Geen op de sticker met daarnaast wat niet gewenst is. Zo kan er bijvoorbeeld staan: NEE geen verkopers of collectanten. Natuurlijk zijn deze te bestellen in veel verschillende vormen.

 

Toestaan via een colportage sticker

 

Natuurlijk wil je bepaalde dingen niet aan je deur hebben, logisch natuurlijk. Toch willen heel veel mensen bijvoorbeeld wel een collectant aan de deur, maar geen verkoper. Er is dan ook een speciale colportage sticker om ervoor te zorgen dat de collectanten weten dat ze welkom zijn. Op deze sticker staat overduidelijk een grote ‘Nee geen verkopers en geloofsovertuigers’ en een grote ‘Ja collectes’. Hiermee is het direct voor alle partijen duidelijk wat wel en niet toegestaan is in jouw huis. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor een colportage sticker die aangeeft welke post niet welkom is.